Nu är snart sista dagen på år 2009 här. Jag tycker att det har varit ett helt fantastiskt år. Speciellt eftersom vår käre son Noa föddes den 28 september i år.



Vi hann även med att resa en del i början av året. Vi var i Schweiz för första gången, San Fransico i USA var underbart, vandrade i Badgastein i Österrike, åkte till Grythyttan och åt gourmetmat och firade att S tog körkort. Hann även med en tur till Norge för första gången och såg Oslo. Dessutom hann vi med att åka till Gotland på sommarsemester.

Matåret har min del varit förknippat med att inte kunna äta vissa saker som gravad lax eller salami. Men det tar jag igen nu! I år gör vi en kanongod nyårsmeny.


NYÅRSMENY

Till förrätt blir det tempurafriterad sparris med jamon iberico "Pata Negra".



Till huvudrätt blir det hjortinnerfilé, pancetta och svamp, potatis- och olivskum samt tryffelsky.



Som dessert serveras hjortronparfait med björnbärsmarmelad



och vi avslutar med ostbricka. Robiola, gruyére, cheddar, grönmögelost, tallegio och fikonmarmelad.




Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Vad kommer ni att tillaga till nyår?



Nyårsmeny

Firande 2 kommentarer

Nu är snart sista dagen på år 2009 här. Jag tycker att det har varit ett helt fantastiskt år. Speciellt eftersom vår käre son Noa föddes den 28 september i år.



Vi hann även med att resa en del i början av året. Vi var i Schweiz för första gången, San Fransico i USA var underbart, vandrade i Badgastein i Österrike, åkte till Grythyttan och åt gourmetmat och firade att S tog körkort. Hann även med en tur till Norge för första gången och såg Oslo. Dessutom hann vi med att åka till Gotland på sommarsemester.

Matåret har min del varit förknippat med att inte kunna äta vissa saker som gravad lax eller salami. Men det tar jag igen nu! I år gör vi en kanongod nyårsmeny.


NYÅRSMENY

Till förrätt blir det tempurafriterad sparris med jamon iberico "Pata Negra".



Till huvudrätt blir det hjortinnerfilé, pancetta och svamp, potatis- och olivskum samt tryffelsky.



Som dessert serveras hjortronparfait med björnbärsmarmelad



och vi avslutar med ostbricka. Robiola, gruyére, cheddar, grönmögelost, tallegio och fikonmarmelad.




Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Vad kommer ni att tillaga till nyår?