Fredagskväll var det igår. Var trött efter en lång arbetsvecka och hade ingen lust att laga mat. Tapas är alltid skönt. Lite av allt man gillar allra bäst. Så det blev en blandtallrik av italiensk salami, calebrese superstark, god ost (saint agur, gruyére och baskisk getost, ruccolakrasse (är den inte underbart söt?), skivat päron, ett färskt fikon som en liten blommar, passionsfrukt och lite kumminkex från Bornholm. Kan det bli godare än så?

image467

Jo, det kan det, för till severades lite färska räkor med chili- och limeaioli.

image468

Gott stenugnsbakat bröd - en baguette.

image469

Samt en sparrissallad med knaperstekt bacon och hallonbalsamico.

image470

Lyxtapas

Tapas En kommentar
Fredagskväll var det igår. Var trött efter en lång arbetsvecka och hade ingen lust att laga mat. Tapas är alltid skönt. Lite av allt man gillar allra bäst. Så det blev en blandtallrik av italiensk salami, calebrese superstark, god ost (saint agur, gruyére och baskisk getost, ruccolakrasse (är den inte underbart söt?), skivat päron, ett färskt fikon som en liten blommar, passionsfrukt och lite kumminkex från Bornholm. Kan det bli godare än så?

image467

Jo, det kan det, för till severades lite färska räkor med chili- och limeaioli.

image468

Gott stenugnsbakat bröd - en baguette.

image469

Samt en sparrissallad med knaperstekt bacon och hallonbalsamico.

image470