Eftersom det idag är sista dagen på år 2008 tänkte vi slå på stort och göra en kanongod meny.



NYÅRSMENY


Börjar med körbärstomat med tryffelcreme & timjan.

Till förrätt gratinerad hummer med såklart hummer, prästost, konjak och dijonsenap.

Till huvudrätt blir det hjortinnerfilé, schalottenlök och svamp med svartpeppar- och björnbärssås serverad med gratäng på morot, palsternacka och pepparrot.

Som dessert och avslutning

på kvällen kommer vi att servera en mjölkchokladmousse med flingsalt.


Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Vad kommer ni att tillaga ikväll?

Nyårsaftonmeny

Firande Kommentera

Eftersom det idag är sista dagen på år 2008 tänkte vi slå på stort och göra en kanongod meny.



NYÅRSMENY


Börjar med körbärstomat med tryffelcreme & timjan.

Till förrätt gratinerad hummer med såklart hummer, prästost, konjak och dijonsenap.

Till huvudrätt blir det hjortinnerfilé, schalottenlök och svamp med svartpeppar- och björnbärssås serverad med gratäng på morot, palsternacka och pepparrot.

Som dessert och avslutning

på kvällen kommer vi att servera en mjölkchokladmousse med flingsalt.


Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Vad kommer ni att tillaga ikväll?