Krustader med svampfyllning

När jag var liten fick jag alltid välja vad jag ville äta på min födelsedag. Jag valde alltid krustader med svampfyllning och räkstuvning till förrätt. I nyår gjorde jag samma rätt till barnen. De älskade det också!
 
 
 
Ingredienser: 
1 paket krustader
 
Fyllning
400 gram champinjoner
1 msk smör
1 msk vetemjöl
4,5 dl grädde
salt och peppar 
persilja
 
GÖR SÅ HÄR
Finhacka champinjoner och fräs dom i smör i en kastrull tills all vätska kokat in. 
 
Pudra över mjöl och späd med grädde lite i taget. Koka sakta i minst 30 minuter tills stuvningen är tjock. Smaka av med salt och peppar.
 
Värm krustaderna i ugnen. 
 
Fördela stuvningen i krustaderna och garnera med hackad persilja. 
#1 - - Sofie:

Ja det är så gott. Min mamma brukade också ofta krustader faktiskt gjorde hon det senast förra veckan när vi var där.



















Svar: Alltid lika gott!
Klara

Till top