När jag var liten fick jag alltid välja vad jag ville äta på min födelsedag. Jag valde alltid krustader med svampfyllning och räkstuvning till förrätt. I nyår gjorde jag samma rätt till barnen. De älskade det också!
 
 
 
Ingredienser: 
1 paket krustader
 
Fyllning
400 gram champinjoner
1 msk smör
1 msk vetemjöl
4,5 dl grädde
salt och peppar 
persilja
 
GÖR SÅ HÄR
Finhacka champinjoner och fräs dom i smör i en kastrull tills all vätska kokat in. 
 
Pudra över mjöl och späd med grädde lite i taget. Koka sakta i minst 30 minuter tills stuvningen är tjock. Smaka av med salt och peppar.
 
Värm krustaderna i ugnen. 
 
Fördela stuvningen i krustaderna och garnera med hackad persilja. 

Krustader med svampfyllning

Vegetariskt En kommentar
När jag var liten fick jag alltid välja vad jag ville äta på min födelsedag. Jag valde alltid krustader med svampfyllning och räkstuvning till förrätt. I nyår gjorde jag samma rätt till barnen. De älskade det också!
 
 
 
Ingredienser: 
1 paket krustader
 
Fyllning
400 gram champinjoner
1 msk smör
1 msk vetemjöl
4,5 dl grädde
salt och peppar 
persilja
 
GÖR SÅ HÄR
Finhacka champinjoner och fräs dom i smör i en kastrull tills all vätska kokat in. 
 
Pudra över mjöl och späd med grädde lite i taget. Koka sakta i minst 30 minuter tills stuvningen är tjock. Smaka av med salt och peppar.
 
Värm krustaderna i ugnen. 
 
Fördela stuvningen i krustaderna och garnera med hackad persilja.