Till min födelsedag gjorde vi egna cake pops av chokladkaka toppad med röd choklad och grön glasyr (små rosor). Jag gjorde en stor, härlig fruktsallad och så var jag lite lat och köpte en tårta. Gott!

Födelsedagsfirande

Firande 2 kommentarer
 
 
Till min födelsedag gjorde vi egna cake pops av chokladkaka toppad med röd choklad och grön glasyr (små rosor). Jag gjorde en stor, härlig fruktsallad och så var jag lite lat och köpte en tårta. Gott!
För några helgen sen var vi hos syrran och kollade på Floridabilder. Bjöds på en härlig brunch med ostpaj, salmalax och annat gott.
 
Det serverades också en suverän seg mandelmassakaka med grädde och hallon. Smarrigt!!

Brunch hos syrran

Övrig matlagning Kommentera
För några helgen sen var vi hos syrran och kollade på Floridabilder. Bjöds på en härlig brunch med ostpaj, salmalax och annat gott.
 
Det serverades också en suverän seg mandelmassakaka med grädde och hallon. Smarrigt!!
Till dagens lammstek blir det rödvinssky och myntapesto. Redan gjort den och den står och gottar sig i kylen. Ska bli riktigt gott! Receptet fann jag i senaste tidningen Allt om mat.
 
 
Myntapesto
1 kruka basilika
1 kruka mynta
50 g rostad flagad mandel
3/4 dl olivolja
1 dl riven parmesanost
1 krm salt
 
GÖR SÅ HÄR
Mixa basilika- och myntabladen lite grovt med mandel och olja. Vänd ner parmesanen och krydda med salt.
 

Myntapesto

Såser, chutney och andra röror Kommentera
Till dagens lammstek blir det rödvinssky och myntapesto. Redan gjort den och den står och gottar sig i kylen. Ska bli riktigt gott! Receptet fann jag i senaste tidningen Allt om mat.
 
 
Myntapesto
1 kruka basilika
1 kruka mynta
50 g rostad flagad mandel
3/4 dl olivolja
1 dl riven parmesanost
1 krm salt
 
GÖR SÅ HÄR
Mixa basilika- och myntabladen lite grovt med mandel och olja. Vänd ner parmesanen och krydda med salt.