Färsk pasta med ugnsbakade tomater och parmesanost

En kommentar
De här tomaterna är så vansinnigt goda att man bara vill äta flera! Direkt när jag ätit upp dessa funderade jag på om jag inte skulle göra samma mat imorgon! Så gott är det!

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg körsbärstomater, gärna på kvist, i en ugnsform. Rör vid sidan ihop 2 msk olivolja, 1 tsk salt, 1/2 tsk socker, 1/4 tsk svartpeppar, 2 tsk oregano, timjan och rosmarin. Rör över tomaterna och in i ugnen i 1-2 timmar. Ju längre desto godare!  Koka färsk pasta. Jag tog fyllda med spenat och ricotta denna gång.

Lägg upp pasta, de vansinnigt goda tomaterna och riv färsk parmesan över. Mal svartpeppar över!

 
1 Kryddburken:

skriven

Håller med dig! Tomater blir så mycket godare om det bakas i ugnen eller på grillen! Ser ljuvligt gott ut! Ha en trevlig kväll!