2 portioner



2 kycklingfiléer
1/2 dl hoisinsås
2 msk sesamfrön
1/2 gurka
1 näve sugar snaps
1/2 röd chili
saft av 1 lime
1/2 tsk sesamolja
2 msk japansk solja

Gör så här:
Marinera kycklingen i hoisinsås och sesamfrön. Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg och låt den sedan ligga och eftersteka i pannan utan värme cirka 15 minuter. Vänd ibland. Tärna gurka, dela ärtskidorna, skiva chilin tunt och blanda allt i en skål. Smaksätt salladen med lime, sesamolja och soja.

Hoisinkyckling med vietnamesisk sallad

Kyckling och fågel 2 kommentarer
2 portioner



2 kycklingfiléer
1/2 dl hoisinsås
2 msk sesamfrön
1/2 gurka
1 näve sugar snaps
1/2 röd chili
saft av 1 lime
1/2 tsk sesamolja
2 msk japansk solja

Gör så här:
Marinera kycklingen i hoisinsås och sesamfrön. Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg och låt den sedan ligga och eftersteka i pannan utan värme cirka 15 minuter. Vänd ibland. Tärna gurka, dela ärtskidorna, skiva chilin tunt och blanda allt i en skål. Smaksätt salladen med lime, sesamolja och soja.
Underbart gott morgonbröd. Det bästa är att degen fixades igår kväll och så vaknade man, klickade ut deg och åt färskt bröd.

Kalljäst bröd

Bakning Kommentera
Underbart gott morgonbröd. Det bästa är att degen fixades igår kväll och så vaknade man, klickade ut deg och åt färskt bröd.